SUP – Vad är det?

SUP står för Stand Up Paddleboard och är en träningsform som har blivit allt mer populär världen runt. Stand Up Paddleboard innebär att användaren står på en paddelbräda och använder sig av en paddel för att styra sin paddelbräda.Up to 10% Off | Kayak, Stand Up Paddleboard, Banana Boat and Donut at Ola  Beach Club - Klook Philippines
Med noga uttänkt form och egenskaper, kan du ha din paddle i alla olika typer av vatten. Med olika typer av vatten kommer även fler möjligheter att bruka din paddleboard, beroende på vilken vattentyp som du har din SUP i.
SUP Board
För att få ut det mesta av en SUP upplevelse är att välja rätt paddleboard. Upplevelsen skiljer sig stort med Stand Up Paddle om du har valt en paddelbräda som är anpassad för din SUP aktivitet. Paddelbräda finns både som uppblåsbar eller i komposit. Båda varianterna av paddleboard är likvärdiga, men de har en och två egenskaper som separerar dem. En hård paddleboard är tillverkad för högre hastighetskompetens, är glidanpassad och är fördelaktig om du vill undvika att fylla upp din SUP varje gång och kan komma ut på vattnet direkt. Skillnaden med en uppblåsbar SUP är att den är smidig att förvara och att den är lätt att ta med och utforska nya SUP möjligheter dit du reser.
Vad är SUP Yoga?
SUP finns i olika varianter och med den smarta paddleboard finns alla möjligheter att utveckla träningsformen. En ny trend inom SUP är SUP Yoga som är yoga som utförs på din paddleboard. Träningsformen SUP Yoga är anpassat efter traditionell yoga och som är fokuserad på kombinationen av balans och styrketräning i miljö av det lugnande vattnet https://stockholm-sup.se.
Stand Up Paddle Stockholm
I Stockholm trendar träningsformen SUP. För att upptäcka och njuta av Stockholms skärgårdar har det blivit vanligt att istället för att hyra kajak Stockholm runt till att ta en SUP Stockholm runt. Stand up paddle är en aktivitet som är till för både unga och gamla och som skapat en aktivitet att göra utomhus när det är skinande Stockholms väder. Beroende på vilken typ av vatten du än väljer är Paddleboard en upplevelse som passar för alla.

Leave a Reply

Comment
Name*
Mail*
Website*